Ерол Мюмюн е кандидат-кметът на ДПС за община Кърджали. Той

...
Ерол Мюмюн е кандидат-кметът на ДПС за община Кърджали. Той
Коментари Харесай

Доган пенсионира Хасан Азис

Ерол Мюмюн е кандидат-кметът на Движение за права и свободи за община Кърджали. Той е районен шеф на банката на предприемача Фуат Гювен.

Настоящият кмет на община Кърджали Хасан Азис не е одобрен за нов мандат от почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, съобщиха за Радио Кърджали от Движение за права и свободи.

За поста бяха номинирани още националният представител Елван Гюркаш и юристът Муса Сеидахмед

Почетният ръководител на партията Доган и партийното управление през вчерашния ден утвърдиха номинациите на кандидат-кметовете за шестте общини в област Кърджали на идните локални избори на 29 октомври.



Хасан Азис:  „ Преди минути управлението на Движение за права и свободи взе решение да издигне Ерол Мюмюн за претендент за кмет на Кърджали на идните локални избори през октомври. Благодаря на Почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и управлението на партията за предоставената отговорност в последните 20 години да бъда част от отговорността за развиването на града и цялостното му видоизменение в европейски град и столица на толерантността на България, Балканите и Европа.  Ерол е квалифициран и заслужен претендент, който ще наследи години на отлична работа в община Кърджали, както и квалифициран екип, основал и взел участие директно във всички дребни и огромни планове в града ни.

Тези избори са от извънредно значение, с цел да продължи надграждането на всичко реализирано дотук, и с цел да може Кърджали да продължи бъде пример на европейски мултикултурен град на приемливост и съгласие сред всички поданици. Благодаря от сърце на всички съпартийци, чиито номинации получих по време на предварителните събрания. Вярвам, че положителната работа ще продължи и в идващите години. Благодаря на всички поданици на прелестния ни град. “
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР