Ерлинг Холанд просто не може да спре да чупи рекорди,

...
Ерлинг Холанд просто не може да спре да чупи рекорди,
Коментари Харесай

Холанд вече има толкова голове на Етихад, колкото Сити за целия сезон 2006/2007

Ерлинг Холанд просто не може да спре да чупи върхове, откогато дойде през лятото от Борусия Дортмунд в Манчестър Сити. 22-годишният нападател бележи като оглупял освен във Висшата лига, а и в Шампионската лига, където даже съумя да накаже някогашния си отбор при обрата на „ жителите “ с 2:1.

В последния турнирен мач на Сити норвежецът, против който се води подписка да бъде изключен от Висшата лига, тъй като е робот, вкара единствено едно попадение. Това се случи при триумфа на отбора на Пеп Гуардиола вкъщи против Саутхемптън с 4:0 в мач от 10-ия кръг на Висшата лига.

По този метод той към този момент има 15 гола в 9 мача дотук през сезона във Висшата лига, като 10 от тези попадения пристигнаха в домакинските мачове на тима.

А в този момент ще стане явен мащабът на нереалното показване на Холанд, поради което почитателите на останалите тимове в Англия вършат бутафорната петиция да бъде махнат. 22-годишният голаджия изравни по голове на „ Етихад “... целият тим на Манчестър Сити от сезон 2006/2007 година

Тогава отборът е воден от легендата на Нотингам Форест Стюарт Пиърс, а в състава личат имена като Йоргос Самарас, Джоуи Бартън, Силван Дистен и Даниел Стъридж. Във въпросния сезон Ман Сити приключва на 14-о място в таблицата с актив от 42 точки. В домакинските си мачове (18 на брой) „ жителите “ вкарват едвам 10 гола, като позволяват 16, а при гостуванията си салдото им като голове е 19:28.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР