Ерлинг Холанд отбеляза 20 гола и направи 3 асистенции в

...
Ерлинг Холанд отбеляза 20 гола и направи 3 асистенции в
Коментари Харесай

Легендарен футболист: Халанд няма да вкарва толкова в Лига 2

Ерлинг Холанд означи 20 гола и направи 3 асистенции в 14 мача за Манчестър Сити този сезон. 22-годишният нападател може да счупи всички вероятни върхове във Висшата лига, а огромният въпрос е какъв брой гола ще успее да означи през сезона.

Един от именитите британски футболисти Пол Мърсън счита, че Холанд е би вкарал 60 гола в четвъртото равнище на британския футбол. Причина за това е неналичието на играчи, които да го „ обслужват “, както е в Сити.
 
„ Той се нуждае от играчи, които да го обслужват. Всички споделят какъв брой страхотни са придвижванията му и какъв брой е мощен, само че всичко това е без значение, в случай че няма кой да ти даде топката на вярното място “, споделя Мърсин-.

„ Той нямаше да вкара 60 гола в Лига 2 (четвъртото равнище на англиийския футбол). Работим съм там и знам какво приказвам “, добави някогашният футболист.

Мърсън работи като треньор в Уолсол в интервала 2004-2006 година, само че по-късно напусна мениджърската си работа и се отдаде на разбори на мачове в телевизионни компании.

Като състезател стартира кариерата си в Арсенал, където играе сред 1985 и 1997 година. Той бележи 78 гола за „ топчиите “, спечелвайки 2 трофеи, а в кариерата си е играл още за Брентфорд, Мидълзбро, Астън Вила и Портсмут, както и в по-долните дивизии.

За националния тим той има 21 мача и 3 гола.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР