Ерлинг Халанд продължа да бележи във Висшата лига този сезон,

...
Ерлинг Халанд продължа да бележи във Висшата лига този сезон,
Коментари Харесай

Гуардиола засипа Халанд с похвали

Ерлинг Халанд продължа да бележи във Висшата лига този сезон, като направи хеттрик срещу Уулвс, негов четвърти в акцията, който го води до 25 гола в британския състезание. Сити трябваше леко да промени системата си, с цел да включи 22-годишния нападател, което накара някои да допускат, че той може да е повода за проблемите в играта на " жителите ", само че Пеп Гуардиола не се съмнява, че Халанд ще бъде основен играч за Сити постоянно, когато е разполагаем.

Числата са невероятни. Живее 24 часа за своята специалност, работа, пристрастеност, обич. Той не се стресира доста, когато върви добре или зле, и е постоянен. Усеща провалите и това е в действителност добре. Той не е състезател, който ще вземе топката на 10 метра зад наказателното поле. Това не е неговата способност. Той би трябвало да накара топките да бъдат доставяни, колкото е допустимо повече от фантастичните играчи към него. Първият гол е, тъй като той е там. Пасът от Кевин бе приказен. Винаги имам вяра. Познаваме се.

Слушайте, когато загубихме надпреварата (Къмюнити Шийлд) против Ливърпул, целият спор (през) седмицата, 10 дни преди Уест Хем, беше, че той няма да се приспособява към Висшата лига. Когато играе и вкарва много голове, той е решението и всичко в тима, а когато не вкарва, той е казусът в нашия тим.

Това е страхотна визия за тези неща. Знаем качеството му. Познаваме се. Той не е състезател за изпускане. Трябва да адаптираме някои придвижвания с него. И се оправяме сносно. Числата са много сходни, когато бяхме първенци доста години тук, като се изключи сезона, когато направихме 100 точки. И по този начин, ние сме там. Да се ​​подобряваме, подобряваме, подобряваме. Това е, което би трябвало да създадем ", показа Гуардиола.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР