Ерлинг Халанд отбеляза пет за необуздания Манчестър Сити и след

...
Ерлинг Халанд отбеляза пет за необуздания Манчестър Сити и след
Коментари Харесай

Ерлинг Халанд изпраща зловещо предупреждение с две думи на съперниците на Манчестър Сити за титлата, след като отбеляза ПЕТ

Ерлинг Халанд означи пет за необуздания Манчестър Сити и по-късно предизвести: „ Ние идваме. “

Действащият първенец Сити разруши Лутън, до момента в който хората на Пеп Гуардиола гледат към още един Требъл, откакто се класираха на четвъртфиналите за Купата на Англия. Кевин Де Бройне даде асистенции за четири от петте гола на Хааланд, като нападателят на Сити усили резултата си до 27 гола този сезон.

Единственият минус на Сити беше, че Джак Грийлиш получи рецидив на травмата си в слабините, която го накара да напусне по-късно 38 минути и ще бъде огромно терзание за Англия преди еврото това лято.

Fit-again Haaland, който за последно вкара пет гола за Сити през март 2023 година против Република България Лайпциг в Шампионската лига, сподели: „ Направихме проект и всички се придържаха към него съвършено. Добре изигран от всички.

„ Кевин де Бройне е голям. Той прави това, в което е най-хубав. Удоволствие е да се играе с него. Знаем какво желаеме и двамата един от различен. щрака добре....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР