Ерика Херман, бивша дългогодишна приятелка на Тайгър Уудс, обвини 15-кратния

...
Ерика Херман, бивша дългогодишна приятелка на Тайгър Уудс, обвини 15-кратния
Коментари Харесай

Обвиниха легендата Тайгър Уудс в сексуален тормоз

Ерика Херман , някогашна дългогодишна другарка на Тайгър Уудс , упрекна 15-кратния първенец по голф в полов тормоз гръмна CNN.

" Един от най-великите голфъри на всички времена и една от най-влиятелните фигури в международния спорт е правил секс със своя служителка и по-късно, съгласно нея, я принудил да подпише съглашение за неразкриване на информация или ще бъде уволнена ", осведоми организацията.

Според CNN в правосъдните протоколи написа още: " И когато той реши да се разделят, я принуди да напусне дома му, взе й парите, домашните любимци и персоналните й движимости и се опита да я принуди да подпише друго съглашение за дискретност. "

" Шеф, който постанова разнообразни условия на работа на чиновниците си поради половата им връзка, е полов тормоз ", твърди юристът на Ерика - Бенджамин Хобас.

Голфърът към момента не е приказвал обществено за обвиняванията.

Световните медии напомнят, че Тайгър и Ерика са почнали да излизат през 2017 година Разделят се през октомври 2022 година Тогава тя твърдеше, че е имала джука спогодба, че ще може да живее в дома на голфъра най-малко още пет години. Но вместо това при раздялата им негови хора са ѝ събрали багажа и са я принудили да напусне къщата.

Заради нарушаването на устната сделка някогашната половинка на Тайгър Уудс изиска обезщетение в размер на 30 милиона $. Тя също по този начин твърди, че в къщата е държала 40 000 $ в брой, които са били присвоени.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР