Ерик Тръмп е планиран да даде показания на 6 декември,

...
Ерик Тръмп е планиран да даде показания на 6 декември,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп ще свидетелства отново на процеса си за измама в Ню Йорк

Ерик Тръмп е плануван да даде показания на 6 декември, а татко му би трябвало да се яви на свидетелската пейка на 11 декември, съгласно основния юрист Кристофър Кисе.

На 6 ноември водещият претендент за номинацията на републиканците за президент през 2024 година беше измежду заключителните очевидци на юристите от канцеларията на основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс, която съди господин Тръмп, двамата му възрастни сина, техните основни сътрудници и организацията Тръмп за машинация на банки и вложители с извънредно повишени изказвания за финансовото му положение.

Най-голямата щерка на господин Тръмп Иванка Тръмп, която сполучливо се в профил като ответник от делото, беше последният показан очевидец от юристи на адвокатската фирма на госпожа Джеймс.

Съдия Артър Енгорон към този момент откри обвинените виновни за машинация. Гражданският развой, който в този момент е в своята девета седмица, може да докара до десетки милиони долари санкции против тях и значително да забрани на семейство Тръмп да вършат бизнес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР