Ерик Клептън отмени два концерт заради положителен тест за COVID-19,

...
Ерик Клептън отмени два концерт заради положителен тест за COVID-19,
Коментари Харесай

Ерик Клептън е с COVID-19, отмени концерти


Ерик Клептън анулира два концерт поради позитивен тест за COVID-19, заяви CNN, като цитира обява в неговия профил във Facebook.

Музикантът съжалява, че няма се се срещне с феновете си в Цюрих и Милано, предава Българска телеграфна агенция.

Изследването е удостоверило, че известният китарист е инфектиран с новия ковид след концерт в "Роял Албърт хол " в Лондон по-рано този месец. От обявата във Facebook излиза наяве, че медиците са споделили на Клептън, че в случай че възобнови пътуванията и концертите прекомерно рано, това може доста да забави цялостното му възобновяване.

Снимка: Facebook

 Ерик Клептън е с COVID-19, анулира концерти - 2
"Ерик също по този начин е обезпокоен да не популяризира инфекцията на някой от групата, екипа, промоутърите, чиновниците им и, несъмнено, на почитателите ", се споделя още в известието.

Отменените концерти ще се състоят, като нови дати ще бъдат избрани в идващите шест месеца, излиза наяве от обявата.

В разгара на пандемията от COVID-19 Ерик Клептън разгласи, че е скептично надъхан към имунизациите против новия ковид, както и против въвеждането на строги ограничавания. Той въпреки всичко се е имунизирал против Ковид-19 с препарат на "АстраЗенека ", който не е утвърден за приложимост в Съединени американски щати, само че има позволение на Световната здравна организация за други страни, в това число и във Англия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР