Ерик Холдър младши, членът на банда, който уби рапъра Нипси

...
Ерик Холдър младши, членът на банда, който уби рапъра Нипси
Коментари Харесай

Убиецът на рапъра Нипси Хъсъл признат за виновен

Ерик Холдър младши, членът на тайфа, който умъртви рапъра Нипси Хъсъл, е открит за отговорен за стореното от него през 2019 година, заяви ДПА.

Хъсъл, бързо изгряващ рап реализатор, който самичък е върл член на бандата Rollin 60s, раздавал подписи на почитатели на 31 март 2019 година пред магазина за облекла, който притежаваше в Лос Анджелис, когато Холдър се доближил. След къс диалог Холдър си тръгнал, само че се върнал няколко минути по-късно и прострелял Хъсъл 11 пъти. Двама други мъже също са били простреляни и са оживели.

Холдър е задържан два дни по-късно, откакто дамата, която му е служила като несъзнателен водач за бягство, се предава и разпознава Холдър като стрелеца.

Вината на Холдър не беше сложена под подозрение по време на двуседмичния правосъден развой, защото голям брой очевидци потвърдиха, че той се е доближил до Хъсъл същия ден, а лицето му беше снимано от голям брой охранителни камери. Вместо да упорства за оправдателна присъда, юристът на Холдър, Аарон Янсен, се пробва да убеди правосъдните заседатели, че би трябвало да осъдят клиента му по по-лекото обвиняване за непредумишлено ликвидиране.

След двудневно разискване правосъдните заседатели застанаха на страната на прокурорите, като отхвърлиха концепцията, че убийството е било неочакван акт  в изблик на гняв. Заедно с присъдата за ликвидиране Холдър е наказан за опит за съзнателно ликвидиране и нахлуване за стрелбата по другите двама мъже и може да бъде наказан на пожизнен затвор. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР