Ерик Адамс, избран за кмет на Ню Йорк заяви, че

...
Ерик Адамс, избран за кмет на Ню Йорк заяви, че
Коментари Харесай

Новият кмет на Ню Йорк с екстравагантно желание за заплатата си

Ерик Адамс, определен за кмет на Ню Йорк съобщи, че би желал първите си три заплати в биткойни, съобщи BBC, представена от БГНЕС.

Бившият капитан на полицията беше определен тази седмица, с цел да поеме поста след края на мандата на кмета Бил де Блазио през януари и ще е вторият негър кмет на Ню Йорк.
 Ню Йорк избра някогашен служител на реда за собствен кмет Ню Йорк избра някогашен служител на реда за собствен кмет
Бившият служител на реда Ерик Адамс беше определен за идващ кмет на Ню Йорк и ще стане едвам вторият афроамериканец, който ще управлява най-големия...

Стойността на биткойна - най-голямата криптовалута в света, е мощно променлива, откогато беше основана през 2009 година

Коментарите на Адамс наподобява са имитация към кмета на Маями Франсис Суарес, който към този момент съобщи в Twitter, че ще вземе първата си заплата в биткойни, откакто беше избран отново.

" В Ню Йорк постоянно сме по-големи, тъй че ще взема първите си три чека за заплати в биткойни, когато стана кмет ", написа Адамс в Twitter. " Ню Йорк ще бъде център на промишлеността на криптовалутите и други бързо разрастващи се, новаторски промишлености! Просто почакайте и ще видите! ", съобщи Адамс.

През август Суарес оказа помощ за основаването на криптовалута, наречена MiamiCoin, ръководена от организация с нестопанска цел CityCoins. Тя отделя 30% от цената на валутата за града и е събрала 7 милиона $ за Маями, заяви " Вашингтон Пост ".
 Обвиниха кмета на Ню Йорк в корист с власт Обвиниха кмета на Ню Йорк в корист с власт
Кметът на Ню Йорк, Бил де Блазио е употребявал ресурсите на службата за сигурност за персонални цели, оповестиха американски медии. Дъщерята на...

Адамс сподели пред радио Bloomberg, че би желал да направи нещо сходно в Ню Йорк.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР