Ергенката Надя май е скъсала джоба Надя бе една от момите,

...
Ергенката Надя май е скъсала джоба
Надя бе една от момите,
Коментари Харесай

Надя от „Ергенът“ 3 скъса джоба! Софтуерната специалистка проси от банка

Ергенката Надя май е скъсала джоба

Надя бе една от момите, която Алек Младенов не се нахвърляше да целува със пристрастеност. Но за сметка на това брюнетката се скъсваше да му написа сантиментални писма и стихове, с цел да „ стопли ледено сърце “ и той да я избере за избраница.

Друг е въпросът, че мишока Алек не избра нито една от момите, а двете финалистки Надежда Вишева и Магдалена Томова остави да висят на финала като „ барани яйца “.

Брюнетката, която се показа в шоуто „ Ергенът “ като софтуерен експерт изясни, че мъчно взелатъкав огромен отпуск. Но пък си коствало и тя влизала в предаването с една-единствена цел, поради любовта.

Но се оказа, че Надя не е толкоз чиста откровена, за каквато се представяше. Лъсна истината, че е преследвала и първия ерген Виктор Стоянов, само че той не й обърнал внимание  и по тази причина се преориентирала към Алек.

А в този момент очевидно е профукала тлъстия хонорар, тъй като девойките  получавали по 300 лв. дневно. А тя остана една от петте финалистки. Само че Надя изхарчила тлъстите пачки по първокласни екскурзии в чужбина. Свикнала с бохемския живот, тя взела участие в лотария на родна банка, с цел да завоюва ваучер за екскурзия.

Инфо: Crimesbg.com                               

 

Тагове: Надя от Ергенът Ергенът Алек Младенов надежда вишева Магдалена Томова хонорар банка екскурзии
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР