Ергенът явно се радва на зрителски интерес и то не

...
Ергенът явно се радва на зрителски интерес и то не
Коментари Харесай

Взрив: Рапърът Наско Колев размаза публично "кифла" от "Ергенът"! (СНИМКИ)

" Ергенът " очевидно се радва на зрителски интерес и то освен измежду елементарните хора. Така наречените " звезди " също хвърлят по едно око и гледат сеир с предаването като един от тях е Наско Колев. Рапърът явно си губи времето с Евгени Генчев и кандидатките за сърцето му, тъй като ги познава добре.

Нещо повече - той безусловно взриви мрежата като попиля най-голямата устакярка измежду девойките - пловдивчанката Габриела Бланко. Знаем, че колкото и занимателна да е на моменти, Габито не спря да разисква, да плюе и да наскърбява всички девойки, още от първия миг. Особено гадни бяха обидите й към Пам Велидис, което очевидно вбеси Атанас Колев.

Наско излезе с пост в мрежата като сподели две фотоси на Габито - преди и след модификацията. А над тях написа: " И ти имаш дързостта и наглостта да обиждаш момиче като Пам, тъй като било просто по-едричко?! Моля те, направи едно положително и ще ти извиним всичко. Направи най-голямото положително - не се възпроизвеждай! ", помоли я рапърът.

Сещате се какъв гърмеж провокираха думите му измежду фенската маса. Снимката със сурата на Габриела към този момент е обиколила най-малко стотици други профили, само че, както се споделя... каквото повикало, такова се и обадило.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР