Ергенът Виктор Стоянов се превърна в най-коментирания и желан мъж

...
Ергенът Виктор Стоянов се превърна в най-коментирания и желан мъж
Коментари Харесай

Ергенът се пусна чисто гол в Instagram

" Ергенът " Виктор Стоянов се трансформира в най-коментирания и мечтан мъж в страната. Риалити формата го показа в идеална светлина и дамите видяха у него всичко това, което търсят в един мъж.

А наподобява Виктор е наясно с женските настройки и не стопира да подклажда този интерес към себе си. В " Ергенът " го виждаме най-вече облечен в стилни костюми, по тази причина той реши да се покаже, както майка го е родила на скандално еротично видео в Instagram.

" Ергенът лъсна единствено по ерген ", майтапят се в мрежата разгорещени последователки на Стоянов. Във видеото виждаме Виктор в банята, взел си одеве парещ душ. Плочките му на корема могат да бъдат преброени, а добре завършените гърди и бицепси сигурно участват в сънищата на неговите почитателки.

" Е, да бе свалил камерата и малко по-надолу. Да забележим коства ли си този огромен интерес към него. Хвали се, че прави по шест пъти дневно секс, но да забележим атрибута по какъв начин е... ", е единственото предпочитание на последователките му от нежния пол, написа Шоу Блиц.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР