Ергенът Виктор Стоянов се е уредил с рубрика в Би

...
Ергенът Виктор Стоянов се е уредил с рубрика в Би
Коментари Харесай

Връзкар: Виктор Стоянов се намести на мястото на Рая Пеева в „Преди обед“

„ Ергенът ” Виктор Стоянов се е уредил с графа в Би Ти Ви, оповестиха от малкия екран. Той е едно от новите лица на „ Преди обед ”. За сметка на това мистериозно понижават изявите на актрисата Рая Пеева и се приказва, че тя стопира работа там. Защо? Никой не оповестява.


Още когато Виктор Стоянов изгря на дребния екран в Би Ти Ви, „ Уикенд ” предвижда, че идната стъпка в кариерата му ще бъде да стане водещ в малкия екран. Първият знак, че тази прогноза е на път да се сбъдне, пристигна преди няколко месеца, когато Виктор разгласи, че е напуснал непрекъснатата си работа в софийски фитнес център. Тогава той не показа с какво счита да се занимава отсега нататък, само че от метода, по който Би Ти Ви го лансираше в ефира си, стана ясно, че му готвят, в случай че не лично предаване, то най-малко графа, в която да свети. Миналата неделя малкия екран публично удостовери тези съмнения.

Оттам оповестиха, че Виктор е станал лице на нова графа в „ Преди обед ”.


Ден по-късно самият „ ерген ” разгласи в шоуто, че към този момент ще работи там, след което пусна в обществените мрежи своя фотография дружно с водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев. „ Новите ми сътрудници! Съвсем скоро ще ме видите в ново амплоа по Би Ти Ви. Нова поредност в преди обед. Поредицата ми ще бъде на дейностите - динамична, безусловно друга от наложения облик. Много предизвикателна както за мен, по този начин и за феновете. Скоро ще видите първия епизод и избирам да не разгадавам още. Участието ми няма да бъде единствено една поредност, а ще сменя разнообразни функции - обществени, артистични, ще премери границите на личната ми резистентност и любознание ”, написа Виктор Стоянов в коментар към фотографията – „ Уикенд ” разгласява текста в истинския му тип, без да нанася корекции. Освен това „ ергенът ” показа, че има вяра, че „ с екипа ” на шоуто „ ще основат забавно наличие, което с изключение на занимателно, ще бъде и поучително ”, от което стана ясно, че той май няма да има кой знае какво присъединяване в установяване на наличието на рубриката си, а ще разчита за него на хората зад кадър.

В предаването на Деси и Сашо има и други непознати досега лица и поредици, както всеки нов сезон, и намаляващото наличие на Рая Пеева не прави огромно усещане. Наистина, в шоуто излъчиха едно нейно изявление, само че тя остана без лична графа, от дълго време към този момент не е в листата с водещите и най-вероятно намаляващите й с времето изяви последователно ще изчезнат изцяло. Не е изключено записът на изявлението да е юридически преди седмици, след което звездата да е напуснала дефинитивно.
Рая влезе в „ Преди обед ” при започване на лятото на 2020-а, когато за актьорите нямаше съвсем никаква работа поради пандемията и затворените театри. Продуцентът на предаването – Георги Тошев, който не крие, че е фамилен другар на родителите й и я помни още откогато е ходела права под масата, я предложения като ко-водеща при Деси и Сашо. Младата актриса се сблъска с гневен хейт от страна за феновете, които я оповестиха за връзкарка, само че доста скоро стана ясно, че има данни като лице на тв шоу и се оправя доста добре с работата си. Започнаха да я стартират освен в „ Преди обед ”, само че и в други излъчвания и даже й дадоха да води новогодишната стратегия. Ето за какво беше огромна изненада, когато през есента на предходната година стартира да се появява все по-рядко в компанията на Деси и Сашо, а в този момент към този момент съвсем изцяло отсъства.

Каква е повода? Предвид другарството с Георги Тошев, надали решението е негово.

Тъй като Рая се справяше добре като водеща, най-вероятно не е упрекната и в несправяне със служебните си отговорности. Но младата актриса по този начин и не съумя да се отърве от прозвището „ скандална ” поради историите си с Явор Бахаров, който преди време бе упрекнат, че я е пребил на обществено място. Актьорът, както е известно, има взимане-даване с полицията, а обичаната му, макар всички негови проблеми, не се отхвърля от него. Ето за какво не престават да я сочат с пръст като „ неприятно момиче ” – нещо, което е в внезапен контрастност с консервативния имидж на медията. Взимайки това поради, е елементарно да се допусне, че поради неприятния си имидж актрисата не е мечтана в Би Ти Ви. Разбира се, не е изключено и тя сама да е поискала да понижат работата й в малкия екран, откакто проблемите към пандемията започнаха да отминават и актьорските й задължения най-вероятно са станали повече.

Участници в „ Сървайвър ” също влизат в предаването


Двама от участниците в последния досега сезон на „ Сървайвър ” влизат в „ Преди обед ”, с цел да вършат обща графа. Това са Иван Георгиев, нашумял с умалителното име Ванко, с което всички се обръщат към него, и Ганка Статева, която пък назовават Гани. Тяхната графа ще се споделя „ Ти можеш ” и ще дава хрумвания за реализиране и поддържане на добра физическа форма. Радина Червенова пък ще смени едната от рубриките си – вместо поредицата си в понеделник, в която показваше известни в предишното лица, тя ще споделя за живота на работещите майки. Ще продължава да води рубриката си за логика на психиката и връзки „ Опасни връзки ”, като тематиките в нея към този момент ще се избират от феновете. Сред новите водещи са и едва познатите досега Владимир Гешев и Милен Стаматов, които ще занимават феновете надлежно с грижа за околната среда и със света на технологиите и виртуалния свят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР