Ергенът Виктор Стоянов раздаде 12 рози на хубавици във Велинград.

...
Ергенът Виктор Стоянов раздаде 12 рози на хубавици във Велинград.
Коментари Харесай

Виктор Стоянов раздава рози на красавици във Велинград

Ергенът Виктор Стоянов раздаде 12 рози на хубавици във Велинград. Това се случи по време на състезанието " Мис Велинград 2022 ", който се организира в хотел " Санте " в курортния град предходната вечер. Стоянов, който бе част от журито, след конкуренцията влезе в ролята на  кавалер и подари по едно цвете на всяка от участничките. 

 Победителка стана Вероника Григорова. Хубавицата е студентка по дентална медицина - втора година в Медицинския университет София. Родом е от Враца. Красавицата обича да танцува. Играла е национални танци, съвременен балет. В момента върви на уроци по латинотанци. 20-годишната Григорова показа за " Марица " след триумфа си, че наградата  е помогнала да бъде по-уверена в себе си. Вероника ще показа Велинград на националния конкурс " Мис България ". Хубавицата благодари на организаторката Краси Гешева за поканата да взе участие в състезанието.  

На второ място се класира Мария Георгиева, а на трето - Цветелина Мутишева. Водещи шоуто бяха Краси Гешева и Ники Кънчев. В журито пък, с изключение на Ергена Виктор, влязоха Мис България 2016 Марина Войкова, Мис България 2020 Венцислава Тафкова, шефката на Мис България Ирина Папазова. 

 Претендентките дефилираха пред публиката по бански и с публични рокли на дизайнера Стоян Радичев. В шоу програмата участваха най-хубавите вариететни реализатори за 2022 година - „ Мюзикхолен спектакъл ” и музикалната група BrightEyes.

И тази година състезанието имаше благотворителна устременост. Проведе се търг с картина на художника Борис Богданов, гостите имаха опцията да си купят и книги с лирика на Антонина Кирова. Събраните средства ще отидат в поддръжка на велинградчанина Димитър Даскалов, който води тежка борба с подла болест.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР