Ергенът може и да е разтърсван от драми и скандали,

...
Ергенът може и да е разтърсван от драми и скандали,
Коментари Харесай

Горещо! Гери Стаменова показа яката дупара, изобличи участничките в "Ергенът"

" Ергенът " може и да е разтърсван от драми и кавги, само че на Гери Стаменова, която от дълго време напусна риалитито, от дълго време знаеше " капацитета " на някои участнички, които даже съпостави със змии. Разбира се, че ставаше въпрос за Виктория Капитонова, която е едно от дребното неща в последно, които съумяха да обединят народа ни, въпреки и не " за ", а " против " нещо. 

Но Гери Стаменова към този момент е отворила нова страница в живота си, а уговорките и работата просто не стопират. След следващия тежък ден Гери реши да релаксира, връщайки се на едно по-хубаво и по-топло място (макар и единствено със снимка):

И макар че не е част от " змиярника ", точно това определение докара до наказания от страна на участничките към Стаменова. Тя беше изритана като мръсно коте от общия им чат във Viber.

Виж още: Първата отказана роза: Истинската победителка Алекс удари право в страстите Виктор

Това се случи часове, откакто тя заприказва за " змиите " и за интригантстването на участничките, добутали се до финала. " И да ме махнете си оставате същите злобита, приказвам за 4/5 " мацки " съответно! Много ги е гняв... изяждат се ", установи Гери. И се закани - повече да им мълчи на тези " злобита ", няма да допусне. Ех, ще става още по-интересно!

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР