Ергенът ме научи на мъдрост и смирение. Много е важно

...
Ергенът ме научи на мъдрост и смирение. Много е важно
Коментари Харесай

Вещицата Силви: Момичетата в „Ергенът“ са елементарни и ограничени

„ Ергенът ме научи на мъдрост и примирение. Много е значимо да резервираме хладнокръвие в напрегнати обстановки. Аз знаех, че съм друга от другите и това бе повода те да се държат зле с мен. В мое лице виждаха конкуренция. Момичетата в шоуто са обикновени и лимитирани, съобщи Силви в ефира на „ Преди обед “.

Още при започване на „ Ергенът “ тя бе жигосана като магьосница от Христина. Внесе пъклен боязън измежду останалите моми. Оказа се, че пред други две от участничките в риалитито - Милена и Криси, Силви е отправила закани, че ще разбие главата на трето от девойките - Надя. Отправените закани включвали и алтернатива за заливане с киселина по поръчка. Мутренското държание обаче беше отхвърлено от страна на обвинената. В последна сметка тя не получи последната роза от Алек и си потегли от къщата за наслада и успокоение на всички останали участнички.

„ Много е значимо да резервираме хладнокръвие и самообладание в тежки и сложни обстановки. На мен също не ми е било елементарно. Когато сме сами против всички, ние би трябвало да бъдем доста по-силни и да държим на себе си “ – споделя адвокатката, която счита, че смирението й е доста значимо за специалността.

Източник: BTV

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР