Ергенът Евгени Генчев, който в момента е един от най-обсъжданите

...
Ергенът Евгени Генчев, който в момента е един от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Евгени свири в Пловдив, а победителката от Ергенът го гледа от първия ред

Ергенът Евгени Генчев, който сега е един от най-обсъжданите риалити герои, за първи път ще показа своето соло шоу на пиано пред българска аудитория.

Концертът му ще бъде на 3 юни в Античния спектакъл в родния му град Пловдив. А на първия ред в публиката до родителите му ще седи и победителката в “Ергенът ”, с която Евгени има сериозна връзка съгласно добре осведомени източници, предава " 24 часа ".

Любовта сред двамата продължава и след края на шоуто за разлика от първото издание на форма̀та, след което предходният участник Виктор си остана самичък.

Засега обаче можем единствено да гадаем коя от участничките е провокирала най-силни усеща у Евгени. В обществените мрежи има всевъзможни догатки, само че най-обсъжданите разновидности са Валерия, Айлин и Елена, към които до този миг в шоуто той е посочил най-сериозен интерес.

Дали по сюжет, или от персонален ентусиазъм, Евгени към този момент нацелува много от девойките, поради което фенове се майтапят, че вместо “Ергенът ” предаването би трябвало да се споделя “Целувачът ”.
Популярността на шоуто сигурно ще му донесе и доста аудитория в Античния спектакъл. Концертът му е озаглавен “Моята музика. Моят свят. Самият аз ” и с него пианистът ще показа свои аранжименти на композиции от Албинони до “Куин ” и “Нирвана ”.

Към билетите за събитието има и специфични ВИП пакети за най-любопитните, които желаят да се срещнат персонално с него и да участват на подготовката преди концерта.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР