Ергенът е към края си, а Евгени Генчев ще си

...
Ергенът е към края си, а Евгени Генчев ще си
Коментари Харесай

Взрив! Невиждан скандал на финала на "Ергенът": Едно от трите момичета колабира от шока! (ВИЖ КОЯ Е)

" Ергенът " е към края си, а Евгени Генчев ще си тръгне с избраница от предаването единствено след седмица. Както знаем, нощес си потегли радостното Поли, която феновете с любов назоваха " Малкото Пони ". Напускането на фармацевтката беше ясно, тъй като сред нея и пианиста по този начин и не се случи нищо повече от другарство през всичките три месеца.

Останалите три девойки обаче не крият, че са луднали по Генчев и са влюбени чак над ушите, което ще направи идващите два епизода в действителност " инфарктни ". Трите участнички ще се срещнат с членове на фамилиите си и ще срещнат Евгени с тях, а след това от три ще останат две, които ще се борят за сърцето и пръстена му на финала.

Трета, по информация на източниците, ще остане Микаела, която откровено ще се разплаче от новината, че напуща и имението, и сърцето на Генчев. Мика обаче е задоволително рационална, с цел да се успокои бързо и да осъзнае, че щом нещо не се е случило, значи не е трябвало да се случи и най-вероятно е за положително.

Тя ще продължи по пътя си, за разлика от тази, която остава втора и чува на самия край от Евгени Генчев, че няма да е неговата годеница. Да, това е Елена, както може би към този момент подозирахте. Тя от трите е най-болезнено влюбена в пианиста и по този начин си повярва, че той е неин, че ще колабира от шока.

" Реално не стана нищо рисково, Елена е добре физически, само че в действителност бе на косъм да изгуби схващане от удара на шоковата вълна, която провокираха думите на Евгени. Тя не бе на себе си и ще го видите сами, въпреки че картинката отвън кадър бе в пъти по-ужасна ", издават източниците.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР