Ергенът 3 форевър - вече се майтапят потребители в мрежата,

...
Ергенът 3 форевър - вече се майтапят потребители в мрежата,
Коментари Харесай

Зарязани на финала: Магдалена и Надежда реват за Алек, който се оказа обикновен Пут** Маринкин!

Ергенът 3 форевър - към този момент се майтапят консуматори в мрежата, откакто преди броени минути станаха очевидци на нещо в действителност нечувано. Алек Младенов заряза като барани яйца Магдалена Томова и Надежда Вишева, и се изниза по терлици у дома. Офейка момчето, бе, духна с 200.

Облечени, гримирани и фризирани като за женитба, двете претендент годеници трепетно вървяха към арката, където сякаш щеше да ги чака Алек - по единично. Е, вместо с Младенов, те се сблъскаха челно една с друга, а Наум Шопов пристигна и им сервира " десерта ".

Алек беше оставил запис за тях, в който обясняваше, че не може да избере нито една от двете. Защо ли?! Ами, тъй като сякаш бил влюбен и в двете и не можел да избере. После пък се запита дали може да си по едно и също време влюбен в две дами и самичък си отговори - не. Това не било обич.

Разбира се, първоначално той стартира със суперлативи за всяка една от тях, сиреч какъв брой са прелестни и прочие нелепости. Физиономиите на Маги Томова и Надежда Вишева бяха красноречиви - те минаха от потрес, през съмнение и яд, до обезсърчение, сълзи и сополи... И разбираемо - Алек ги унижи грубо като даже не се изправи очи в очи с тях, с цел да им каже истината в лицето.

Младенов обаче унижи най-много себе си, тъй като след всичките си искания за сериозен мъж и джентълмен, сподели, че не е нищо повече от елементарен средностатистически Пут** Маринкин.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР