Ерген от Сапарева баня предизвика истински фурор с обява в

...
Ерген от Сапарева баня предизвика истински фурор с обява в
Коментари Харесай

Български ерген предизвика истински фурор с обява в социалните мрежи

Ерген от Сапарева баня провокира същински възторг с публикация в обществените мрежи. 42-годишният Васил Боянов пусна публикация, че си търси жена, на която да подари една стая от къщата на дома му в курортната община, написа " Телеграф ".

Условието за това е дамата да е на възраст сред 30 и 45 години, приема бъдещата си половинка с деца, единствено и единствено да си паснат като темперамент и да го почита.

Аз не съм фамилен, в никакъв случай не съм бил, нямам никакви близки. Живея в къща с 6 стаи, употребявам единствено 2 от тях. Търся жена, с която да пребивавам или единствено да си вършим компания. Нямам желания за външния тип, просто нуждая се от човек до себе си “, изяснява Боянов.

Над 30 са дамите, които са се свързали с ергена от Сапарева баня и желаят да заживеят при него. Повечето го приемали на съществено, желали да се видят, да беседват. Вече имал и ангажименти с някои от дамите, да се видят на кафе, да се опознаят. " Повечето хора под обявата започнаха да се майтапят с мен. Помислиха, че това е подбив, само че не е.

Предложението ми е изцяло действително. Като пуснах обявата чаках да видя какви реакции ще има. Беше ми забавно да схвана какво ще ми пишат. Повечето се свързаха с мен на персонално известие и ме разпитваха разнообразни неща ", изясни Васил.

Той споделя, че дава стаята на жена, която има потребност и в това време не е наложително да имат интимни връзки. За него значимо е да откри сродната си душа.

Богатият безпаричен



" От оскъдно семейство съм. Нямам баба, дядо, брат, сестра. Баща ми умря, когато бях едвам на 9 години. Преди 20 години продадох парцел за 70 000 лева И от там се почна един разточителен живот – хотели в Пловдив, София, певици, танцьорки, кама сутра, стриптийз питейни заведения разтривки. Разбрах, че като имаш пари, имаш другари, девойки.

Сега обаче нямам тези благоприятни условия. И по тази причина пуснах тази публикация, с цел да видя какво ще стане “, споделя пред наш екип ергенът.

Той е безапелационен, че не е проблем да подари стая, към този момент е подарявал кола, ей по този начин – за кеф. За своите 42 години той е виждал какво ли не - салата върху голо момиче, чествал е рождени и именни дни в най-скъпите хотели в страната, играл е хазарт…Но с изгубването на парите и охолния живот, ползата от страна на дамите към него секнал.

Срещите с известни

Ергенът от Сапарева баня споделя, че е имал не малко срещи и с известни лица. " Разговарял съм с Васил Божков, Павел Найденов. Всичко това беше преди много години, само че си е спомен. С Павел Найденов се видях в хотел Рила, просто елементарен диалог, до момента в който играем ролетка. А диалогът ми с Божков беше на футболна тематика за ЦСКА.

Тогава дори Божков пред мен даде пари на една дама за игра на покер в казино. Казах му че имам членска карта на ЦСКА и съм му съименник Васил, стана му прелестно даде ми и подпис “, споделя с неспокойствие Боянов.

Не скрива, че е играл покер и с Коко Динев. Дори тогава останал без лев стотинка, изискал му 5 лева, с цел да се прибере до Сапарева баня, а Динев му дал 15 евро.

За всички тези срещи ергенът приказва с доста неспокойствие. Сега споделя, че работи като строител, по обучение е електротехник. Не се срами от работата си, а в противен случай – изкарва задоволително, само че единственото, което му липсва е жена.

" Искам да си намеря жена, която да ми прави компания. Времето ще покаже дали ще създадем семейство или не. Сега всичко е на база писане, към този момент имам няколко избрани срещи. Ще видя какво ще стане “, споделя още Васил.

Това не е първата публикация, която ергенът пуска в обществените мрежи и не се срами, от което. Активното му търсене на жена стартира още от предходната година. Тогава той пусна публикация, че си търси гадже, като предложи на кандидатките куверт за концерт на Весна Змиянац. Сега офертата е друга, а вярата на Васко най-сетне да откри човек, с който да сътвори семейство.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР