Ерген номер едно на Би Ти Ви – Виктор Стоянов,

...
Ерген номер едно на Би Ти Ви – Виктор Стоянов,
Коментари Харесай

Виктор Стоянов отново се появи в Ергенът

Ерген номер едно на Би Ти Ви – Виктор Стоянов, се връща в риалитито, което го направи прочут. В сряда той направи включване от турския курорт Бодрум, където се снима новият сезон на шоуто. Явно са му дали специфична роля в него. 

На фотосите от Бодрум, които сподели, Виктор Стоянов наподобява кокетен като за пред камера. Той е в бяла риза, черен панталон и мокасини. Стилът му е изискан в типичната стилистика на  " Ергенът ", а и мястото съответствува със фотосите на новия сезон. Сайтовете на Би Ти Ви незабавно отразиха " новината ", че Виктор е в Турция, което потвърждава, въпреки и не непосредствено, че пътуването му има връзка с телевизионния план. Известно е, че в новия сезон половинка си търси пианистът Евгени Генчев. Но Виктор към момента е известен, малкия екран разчита на него като на свое лице и концепцията е това да продължи. Ето за какво най-вероятно са решили да го включат по някакъв метод и в " Ергенът " 2.

Каква може да е ролята на някогашния гребец в новите епизоди на риалитито? Той няма по какъв начин да е водещ, защото предаването към този момент има водещ – Наум Шопов. Виктор не е и в екипа на шоуто, който работи зад кадър. Той най-вероятно е поканен с някаква особено задача, която ще извърши пред камерите. Бившият гребец може алегорично да съобщи щафетата на търсенето на любовта на своя правоприемник, както всяка Мис в конкурс за хубост предава короната на идната годеница. Не е изключено сред пианиста и спортиста да се разиграе някаква сценка като да вземем за пример Евгени да изиска съвет от Виктор по какъв начин да избере най-подходящата от дамите на финала. Това най-вероятно ще бъде авансово режисиран диалог, само че значимото е, че фенките на Виктор ще са във екстаз да видят своя любим назад в предаването.

В Би Ти Ви доста държат на Стоянов като на своя звезда. Както  " Уикенд " предвижда още до момента в който риалитито се излъчваше, в малкия екран се чудят каква работа пред камера да му измислят. Първо оповестиха, че ще работи в " Преди обед ". Трябваше да има доста любопитна графа, в която да влиза в изненадващи, непознати досега функции. Досега такава графа не се е появила на дребния екран. След това откриха място за Ергена в Шоуто на Николаос Цитиридис – рубриката " Двойка или не? ". Виктор трябваше да разпознава дали двама души са влюбени, или единствено се вършат на такива, а в реалност не се познават. Но и при гръка някогашният гребец се появява от дъжд на вятър. От малкия екран не се отхвърлят и му оферират нови и нови благоприятни условия. Дали най-после ще му намерят мястото, не е ясно, само че несъмнено още дълго ще пробват.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР