Ерген номер 3 - Алек Младенов се слави като синеок

...
Ерген номер 3 - Алек Младенов се слави като синеок
Коментари Харесай

Изтекоха снимки с Алек Младенов преди да стане Ергенът и е неузнаваем

Ерген номер 3 - Алек Младенов се слави като синеок и парещ красавец, супер секси вид, по който мацките надали не примират. И да, несъмнено - с тази прическа и изключително брадата, той фактически хваща око и даже наподобява по-възрастен за годините си, които са единствено 28.

За цялостната смяна в него заслугата е единствено и само на екипа на формата, който подлага Александър Младенов на цялостна смяна, с цел да го трансформира в това, което е в този момент.

В мрежата обаче изтекоха остарели негови фотоси, които провокираха истински гърмеж и лавина от мнения, за жал множеството от които подигравателни. Ами, не е редно да се бъзикат по този начин хората с момчето, нищо, че предходната му визия не е и на йота покрай актуалната, пише  Crimesbg.com. 

Ако би трябвало да сме почтени, преди " Ергенът " Алек е изглеждал като характерен зубър - да, има образован взор и наподобява читаво момче, само че в случай че взе участие в холивудска продукция, то несъмнено ще му дадат ролята на момчето задръстеняк, разясняват в нета.

" Стига бе, вижте го! Прилича на тези, дето им викат неудачници. Коя мацка ще го загледа, та камо ли десетки да се наредят на опашка поради него?! Тия от продукцията са го хванали и са го преправили от-до, несъмнено доста време им е лишило ", гласи различен коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР