Ерата на „високите“ технологии. Това е XXI в. Различните технологични

...
Ерата на „високите“ технологии. Това е XXI в. Различните технологични
Коментари Харесай

Дигиталният печат върху текстил – модерен и с много предимства

Ерата на „ високите “ технологии. Това е XXI в. Различните софтуерни решения на тази епоха дават опция за основаване на артикули и осъществяване на хрумвания, мъчно достижими единствено преди десетилетия. Сред извънредно забавните решения на пазара е цифровият щемпел в текстилната промишленост. Неговите преимущества бяха показани по време на тазгодишното ревю COPI‘S.

„ Технологията на цифровия щемпел разрешава на клиентите да бъдат настоящи и да се приспособяват към новите трендове “, сподели Габор Наги, който изнесе презентация на компания ProTex на тематика „ Дигитален щемпел на текстил “.

Използването на цифровия щемпел в текстилната промишленост понижава разноските и икономисва доста време посредством съкращаване на времето за произвеждане. Това е едно от главните преимущества на технологията, върху която подчертава Константинос Дамаа от POLYPRINT SA по време на презентацията „ Защо да инвестирате в съоръжение за цифров щемпел в текстилната промишленост “.

Бърза възвръщаемост на вложенията

„ Мострирането и производството могат да се извършат в един ден “, уточни Дамаа. Той добави, че при цифровия щемпел се взема файла, който клиента изпраща, зарежда се софтуерът и продуктът се подава за произвеждане. Благодарение на високата резолюция се покачва и качеството на печата.

„ Отпечатъкът е мек на досег, дрехата резервира еластичността си, а изображението не се унищожава “, сподели лекторът. Като главно преимущество той уточни и икономическите преимущества на технологията, характеризираща се с бърза възвръщаемост на вложенията в софтуерно съоръжение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР