Ерата на еднополюсния световен ред приключи, въпреки всички опити той

...
Ерата на еднополюсния световен ред приключи, въпреки всички опити той
Коментари Харесай

Путин: Ерата на еднополюсния свят приключи, въпреки опитите да бъде запазен

Ерата на еднополюсния международен ред завърши, макар всички опити той да бъде непокътнат по всевъзможен метод, сподели съветският президент Владимир Путин в петък по време на речта си на пленарната сесия на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург, предава ТАСС.

„ Преди година и половина, изказвайки се на форума в Давос, още веднъж беше очебийно, че ерата на еднополярния международен ред е завършила “, означи президентът и добави, че и в този момент желае да стартира речта си точно с това, " няма накъде без него. "

„ Тази епоха завърши, макар всички опити да се резервира, да се резервира по всевъзможен метод. Това е натурален ход, измененията са естественият ход на историята, защото цивилизационното многообразие на планетата, благосъстоянието на културите е мъчно да се комбинират с политически, стопански и други шаблони. Тук не работят шаблони, шаблони, които са жестоко, безалтернативно, наложени от един център ", разяснява още Путин.

Според него „ минусът се крие в самата концепция, съгласно която има една, въпреки и мощна власт с стеснен кръг от приблизителни или, както се споделя, страни, позволени до нея, и всички правила на бизнеса и интернационалните връзки, когато е належащо, се поясняват само в полза на тази власт, както се споделя, те работят в една посока.

" Играта върви в една посока. Свят, учреден на такива канони, несъмнено е неустойчив ", заключи Путин.

Източник " Труд "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР