Equinix продължава да инвестира в разширяване на своята глобална платформа

...
Коментари Харесай

Equinix с уникално постижение в индекса S&P 500


Equinix продължава да влага в разширение на своята световна платформа за взаимосвързаност (снимка: Equinix)

Глобалният снабдител на инфраструктура за взаимосвързаност Equinix разгласи 78-мо подред тримесечие на растеж в приходите – най-дългата поредност на компания в S&P 500, сочи финансовият отчет за интервала април-юни 2022 година Компанията разгласи също назначенията на Филиз Йълмаз като шеф „ Взаимосвързаност ” за района ЕМЕА и на Скот Креншоу като изпълнителен вицепрезидент и общоприет управител „ Дигитални услуги ” .

Приходите на Equinix за второто тримесечие на 2022 година възлизат на 1,8 милиарда щатски $, което е 5% нарастване по отношение на предходното тримесечие и най-дългата поредност за компания от показателя S&P 500. Рекорден е и броят на чистите и брутни поръчки, вследствие на засилената интензивност на Equinix в регионите на ЕМЕА, Северна, Южна и Централна Америка. Броят на взаимосвързаностите за второто тримесечие е достигнал над 435 000.
още по темата
Същевременно Equinix продължава да влага в разширението на своята световна платформа. Към момента дейни са 49 огромни плана в 34 метро зони, намиращи се в 21 страни. В това число влизат създаване на нови центрове за данни в Дъблин, Монреал, Ню Йорк, Париж, Варшава, както и първото оборудване на компанията в Ченай, Индия.

През месец май Equinix завърши процеса по придобиване на 4 центъра за данни от чилийския телеком снабдител Empresa Nacional De Telecomunicaciones S.A. (Entel), с което световният обсег на платформата на компанията (Platform Equinix) доближи 70 метро зони в 31 страни. Equinix чака да завърши процеса по придобиване на още един център за данни на Entel, с цел да навлезе и в Лима, Перу, през идващото тримесечие.

Филиз Йълмаз, назначена на длъжността шеф „ Взаимосвързаност ” в ЕМЕА, ще дава отговор за осъществяването на проекта за напредък на взаимосвързаността за района. Базирана в Амстердам, тя ще управлява екип от 8 специалисти по бизнес развитиe, които ще подкрепят фирмите в регион ЕМЕА в разширение на потенциала им за взаимосвързаност.

Скот Креншоу, който става изпълнителен вицепрезидент и общоприет управител „ Дигитални услуги ”, ще дава отговор за стимулиране растежа и тактиките на цифровите услуги на Equinix. Негова директна отговорност ще бъде продуктовото ръководство и обвързваните с него инженерни екипи, работещи по съответните артикули и услуги.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР