Епохалният закон за климата на президента Джо Байдън насочва извънгабаритното

...
Епохалният закон за климата на президента Джо Байдън насочва извънгабаритното
Коментари Харесай

По-бедните райони са видели по-голямата част от фондовете за чиста енергия след Закона за намаляване на инфлацията, констатира Министерството на финансите

Епохалният закон за климата на президента Джо Байдън насочва извънгабаритното финансиране за чиста сила към хора с ниски приходи, по-малко образовани и градове с изкопаеми горива, съгласно нов разбор, който Министерството на финансите би трябвало да разгласява в сряда.

Приблизително 81% от вложенията в чисти планове след приемането на Закона за понижаване на инфлацията предходната година са били в окръзи с под междинните седмични заплати и 86% се вливат в тези с под междинния % на довеждане докрай на лицей, съгласно отчета, забелязан от NBC News.

В допълнение, към 70% от чистите енергийните вложения след приемането на закона предходната година се популяризират в окръзи, където са заети по-малки дялове от популацията, „ което допуска по-слаби пазари на труда като цяло “, се споделя в отчета.

Анализът „ демонстрира, че финансирането отива там, където е най-необходимо в цялата страна, а освен към крайбрежията или към богатите общности “, сподели министъръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР