епидемиолог Предраг Кон заяви, че според неговите изследвания, базирани на

...
епидемиолог Предраг Кон заяви, че според неговите изследвания, базирани на
Коментари Харесай

От март до юни в Сърбия е имало три пъти повече смъртни случаи с COVID-19 от съобщените

епидемиолог Предраг Кон съобщи, че съгласно неговите проучвания, основани на данни от Градския институт по публично здраве, от март до юни е имало три пъти повече смъртни случаи, в сравнение с е било публично оповестено, т.е. оповестено в писмена форма, оповестява БГНЕС.
Кон съобщи пред " Нюзмакс Адрия ", че в своето проучване, от март до юни, е разкрил 210 смъртни случая, за които в свидетелството за гибел е посочен като непосредствена или съществена причина за гибелта и че публично са докладвани 118 такива случая.
„ Освен това открих 29 смъртни случая за същия интервал на вирусна пневмония и открих остатък от смъртни случаи от неуточнена пневмония - т.е. небактериална - 102 случая, само че не можем да кажем, че 102 са от COVID-19, само че забележителен брой – да “, той добави.
Кон сподели, че има проблем с осведомителната система, само че в този момент числата за броя на хората, инфектирани и умиращи от резултатите на вируса в Сърбия, са " доста близки и доста точни ".
 Коронавирусът по света: Не се вижда неотдавнашен край Коронавирусът по света: Не се вижда неотдавнашен край
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 33 557 173 и 33 841 729 съгласно американ...
Седмичникът NIN заяви, че през юли, когато Сърбия беше изправена пред нова офанзива на вируса, са осъществени най-малко 100 000 по-малко теста, в сравнение с демонстрират формалните данни, а броят на пациентите е понижен.
„ За първи път използваме осведомителна система. Тази осведомителна система не беше задоволително точна в даден миг, и не мога да кажа за какво - някъде в средата на юни не беше точна. Видях, че има разлика сред това, което ние на равнище Белград дефинираме като случаи и изключително смъртните случаи, " сподели Кон.
Според Worldometers и Института " Джонс Хопкинс " за последната седмица броят на смъртните случаи е по 1 на денонощие. За последните 24 часа в Сърбия още веднъж е регистриран един смъртен случай.
Ситуацията при западните ни съседи ескалира с при започване на юли и по това време се появиха съществени подозрения дали формалната статистика дава отговор на истината, откакто сръбският президент, че единствено в Белград имало 4000 души с COVID-19 в лечебните заведения, които били претъпкани, а по публична статистика дейните случаи бяха малко над 3000, когато Вучич приказва, като това не значи случаите в болница! Сега по публични данни в болница са 261 души, 18 по-малко за денонощие, а 20 са на респиратор, без смяна.
е
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР