Епична се очертава да бъде десетата битка от бойната карта

...
Епична се очертава да бъде десетата битка от бойната карта
Коментари Харесай

Едуард Алексанян се изправя срещу боец на кикбокс легендата Петер Артс на 26 октомври на арената на SENSHI

Епична се обрисува да бъде десетата борба от бойната карта на зрелищното шоу SENSHI на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна. На арената на галата българският първенец от национални шампионати по бокс и карате киокушин Едуард Алексанян ще се изправи против един от асовете от клуба на кикбокс легендата Петер Артс - Томас Дуве .
 SENSHI 4 изправя звезда от школата на Петер Артс против киокушин първенец от Украйна
SENSHI 4 изправя звезда от школата на Петер Артс против киокушин първенец от Украйна

Двамата ще се бият в категория до 95 кг.

Зрелищният конфликт, който SENSHI ще предложи на почитателите на бойните спортове, ще бъде по кикбокс в жанр К-1. Категорията на двамата е до 80 кг. Състезателят на варненския състезателен клуб " Дрийм " ще има разполагаем три рунда от по три минути, с цел да се пребори пред родна аудитория за купа от професионалната церемония против възпитника на трикратния първенец от най-силната кикбокс верига в историята.

Едуард Алексанян е един от най-амбициозните български бойци. Има зад тила си редица шампионски трофеи от национални шампионати по бокс и карате киокушин, а на професионалния кръг бележи сполучлив актив от 7 победи и 3 загуби. Само преди дни той извоюва и още една победа с нокаут против неколкократния първенец на Португалия по муай тай Яну " Канибала " да Круз по време на галата Savages.
 За първи път на SENSHI: Женски дуел открива бойната галавечер
За първи път на SENSHI: Женски дуел открива бойната галавечер

Европейска шампионка по муай тай от Русия излиза против международната ни номер 1 по кикбокс и муай тай Теодора Кирилова

Алексанян продължава серията си от дуели, като на 26 октомври той ще направи втори опит да си тръгне с купа от арената на SENSHI. Предизвикателството пред него не е по никакъв начин малко. Холандският войник Томас Дуве е един от най-силните състезатели на Петер Артс. Той се причисли към школата му при започване на годината. Това за него също ще е втори дуел на арената на SENSHI.

Очаквайте повече детайлности за всички срещи от зрелищното бойно шоу SENSHI. То ще се организира на 26 октомври, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна и ще предложи на публиката 12 епични киокушин и кикбокс конфликта. VIP маси за галата, както и билетите на цени от 10 и 20 лева, към този момент са в продажба в мрежата на Eventim.bg
 ММА първенец от Бразилия против твърд руснак във втория дуел на SENSHI 4
ММА първенец от Бразилия против твърд руснак във втория дуел на SENSHI 4

Професионалната бойна галавечер ще се организира на 26 октомври, от 19 часа, във Варна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР