Епъл“ представи новата си телевизионна и видео платформа Епъл ТВ

...
Епъл“ представи новата си телевизионна и видео платформа Епъл ТВ
Коментари Харесай

Епъл представя телевизионна платформа и кредитна карта

„ Епъл “ показа новата си телевизионна и видео платформа „ Епъл ТВ + “ на звездна гала в Калифорния, където на сцената, с цел да разгласят новата услуга, застанаха Дженифър Анистън, Стивън Спилсбърг и Опра Уинфри, предава Би Би Си.

Платформата на софтуерния колос ще включва и излъчвания от към този момент съществуващите услуги на Hulu и HBO.

На събитието са оповестени и нови услуги, които „ Епъл “ ще предлага - лична кредитна карта, портал за игри и усъвършенствано приложение за вести.

По този метод стана ясно, че събитието не е проведено, с цел да се показа ново устройство, а е ориентирано основно към услугите на компанията, която след 42 години трансформира посоката си на развиване, написа Би Би Си.

Какво ще съставлява „ Епъл ТВ + “?

Платформата се приема с огромни упования, като навлиза в пазар, който все още е доминиран от Нетфликс и Амазон.
Приложението, което бе показани от Стивън Спислбърг, ще започва от есента, като абонаментната такса не бе показана пред публиката.

В пакета обаче присъединяване няма да вземат Нетфликс, които са отказали да бъдат част от платформата на „ Епъл “.

Зад плановете, които ще бъдат предлагани от „ Епъл ТВ + “, стоят и имената на артисти като бяха Рийз Уидърспун, Стив Карел, Джейсън Момоа, Алфре Ууърд и други. Ясно е, че компанията е похарчила над 2 милиарда $ в Холивуд, с цел да сътвори ново наличие.

Приложението ще бъде налично и на конкурентни устройства като „ Самсунг “, “Ел Джи “, “Сони “, смарттелевизори “Визио “, както и от “Файърстик “ и “Року “ на Амазон.

Кредитната карта?

Кредитната карта „ Епъл Кард “ ще бъде пусната още през лятото, като потребителите ѝ ще могат да се възползват от нея както на приложение, по този начин и физически.

От „ Епъл “ афишират, че картата ще предлага доста бонуси и няма да има такси за забавяне, годишни или интернационалните такси.

Каква ще бъде платформата за вести?

Услугата „ Епъл Нюз + “ ще включва повече от 300 заглавия на списания, периодически издания и онлайн медии.

Приложението няма да следи какво потребителите четат, както същото важи и за рекламодателите.

Платформата ще коства 9.99 $ на месец и ще може да се употребява единствено от потребителите на „ Епъл “.

Към момента тя към този момент е налична в Съединени американски щати и Канада, а в Европа ще бъде пусната по-късно тази година.

„ Епъл “ пуска и платформа за игри

Една нова платформа за игри, „ Епъл Аркад ”, ще предложи над 100 извънредни игри от магазина за приложения, които ще бъдат изпълними офлайн.

През есента платформата ще бъде пусната в 150 страни, като абонаментните цени към момента не са показани.

Според анализатори на пазара по този метод „ Епъл “ навлиза нагоре по веригата, като усилва уговорката си към пазара на игрите “

По думите на репортера на Би Би Си Дейв Лий, „ Епъл “ прави нападателен подтик в няколко пазара, където посредством единствено на мащаба си, той незабавно става солиден състезател.

„ Неговата телевизионна услуга от дълго време е в развой на основаване и компанията е натрупала лист с огромни звезди, както се очакваше. По-голям тест ще бъде какъв брой изобретателни ще бъдат тези хрумвания - доста триумфи на „ Нетфликс ” са били свързани с намирането на нови гении, а не за мятане на пари при към този момент известни имена ”, написа той.

„ Също по този начин имам запаси по отношение на това какъв брой граници са подготвени “Епъл “ преминат и да подбуден с креативните си инициативи: в случай че те са толкоз контролиращи с малкия екран си, колкото и с марката си, това ще бъде азбучник, лишен от опасности. “

Според Дейв Лий малкия екран желае да трансформира устройствата си в портал, който да дава всички услуги, от които един човек се нуждае, като в близко бъдеще компанията ще показа нещо ново. По думите му „ оповестяването на кредитната карта демонстрира какъв брой надалеч „ Епъл “ е подготвен да стигне, с цел да увери потребителите, че животът може да бъде преживят единствено през един „ Айфон “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР