Епъл е в отношение на симбиоза с Китай, заяви днес

...
Епъл е в отношение на симбиоза с Китай, заяви днес
Коментари Харесай

Шефът на "Епъл" обяви, че компанията е в симбиоза с Китай

Епъл " е в отношение на симбиоза с Китай, съобщи през днешния ден основният изпълнителен шеф на американския софтуерен колос Тим Кук, оповестява Българска телеграфна агенция. Той сподели това по време на визитата си в Китай, където дойде, с цел да взе участие в Китайския конгрес за развиване - събитие, проведено от китайската страна.

" Става дума за отношение на симбиоза, от което считам, че и двете страни са извлекли изгода. " Епъл " и Китай пораснаха дружно ", добави Кук по време на диалог за ролята на технологиите в образованието.

Той направи това си изказване в миг, в който " Епъл " изследва опциите за трансфер на свои индустриални мощности от Китай в други страни. Кук акцентира, че е значимо да бъдат отстранени разминаванията в качеството на образованието, което се дава надлежно в градовете и селските региони. Освен това той прикани младежите да се научат да програмират и да развият сериозното си мислене.

Кук сподели още, че " Епъл " ще усили до 13.5 милиона евро средствата, които отделя за просветителната си стратегия в селските региони на Китай.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР