Епъл (Apple) стартира в петък предварителните поръчки за iPhone X.

...
Епъл (Apple) стартира в петък предварителните поръчки за iPhone X.
Коментари Харесай

Наличните iPhone X се изчерпаха минути след пускането им в продажба

" Епъл " (Apple) започва в петък предварителните поръчки за iPhone X. Почти незабавно след началото на поръчките, клиентите на компанията бяха известени, че доставките могат да се забавят до 4 седмици, заради огромния интерес към устройството.

Оказа се, че наличностите не са задоволителни, основно заради усложнения развой на произвеждане на някои от авангардните съставни елементи, с които е оборудван новият модел, като да вземем за пример 3D камерата с лицево различаване.

Като най-кратък период на доставка, за най-бързите и отдадени почитатели на " Епъл ", се показва идващият петък – 3 ноември.

Това не е първият случай, в който графикът за доставка на новите смарт телефони на " Епъл " е извънредно претрупан – в противен случай, това по-скоро се е трансформирало в издирван резултат. Очаква се до 3 ноември да бъдат създадени едвам 2-3 милиона от флагмана. Епъл нормално продава по 10 милиона устройства единствено в първия уикенд след стартирането им в продажба.

В петък операторите и търговците на " Епъл " за България също започнаха да одобряват поръчки за iPhone X. Цената му с абонамент е към 1700 лева В комерсиалната мрежа, устройството може да се закупи за към 2 300 лева без абонамент.

Чипсетът Apple A11 Bionic е основата, върху която е построен новият смарт телефон. Той разполага с 5.8 инчов OLED екран без рамки и поддръжка на HDR. Резолюцията е 2436 x 1125 пиксела, а плътността на пикселите е 458 за инч. За първи път, уред от серията на iPhone не е оборудван с главен челен бутон. iPhone X е оборудван с две съществени 12 мегапикселови камери с оптична стаблилизация и предна камера със 7 мегапиксела матрица. Възможните цветове за избор са сребрист (Silver) и сив (Space Gray).
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР