(ЕП) прие резолюция, в която настоява за въвеждането на задължително

...
(ЕП) прие резолюция, в която настоява за въвеждането на задължително
Коментари Харесай

EП с резолюция за задължително наблюдение на състоянието на демокрацията в ЕС

(ЕП) одобри резолюция, в която упорства за въвеждането на наложително наблюдаване за положението на демокрацията, правилата на правовата страна и главните права във всички страни от Европейски Съюз, заяви пресслужбата на европарламента. В резолюцията, призната в сряда с 521 гласа „ за “, 152 „ срещу “ и 21 „ въздържал се “, Европейският парламент показва предлагането си за непрекъснат механизъм на Европейски Съюз за отбрана на демокрацията, правилата на правовата страна и главните права.
Необходими са годишни рекомендации за всяка страна от Европейски Съюз, наказателни процедури и бюджетните условия, се показва в текста.
 Лъжите за беззаконието в България цъфтят и в Европейския парламент Лъжите за беззаконието в България цъфтят и в Европейския парламент
На лъжата краката са къси, са споделили мъдрите хора. Това е житейска аксиома, само че както доста такива аксиоми и тази бързо я забравяме &nda...
Евродепутатите показват угриженост, че в няколко страни от Европейски Съюз " се усилват и укрепват властнически и нелиберални трендове ", в допълнение усложнени от пандемията от, както и от " корупцията, дезинформацията и обсебването на страната от частни ползи ".
Екологичен потенциал предлага новият механизъм да се ползва еднообразно, независимо и заслужено за всички страни от Европейски Съюз. Предвижда се този механизъм да размени съществуващите средства за наблюдаване като преди малко прелюдия годишен отчет на Европейската комисия за върховенството на закона в Европейски Съюз.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР