еочакван обрат и разтърсващи емоции във втория сезон на „Игри

...
еочакван обрат и разтърсващи емоции във втория сезон на „Игри
Коментари Харесай

Две сестри от различни племена мерят сили в „Игри на волята“

еочакван поврат и разтърсващи страсти във втория сезон на „ Игри на волята “ изненадаха феновете на най-екстремното предаване – две сестри се борят за победа в две разнообразни племена. Йога и ски инструкторът Екатерина от племето на Рибарите и студентката в влиятелния университет „ Йейл “ Йоанна от Ловците са израснали дружно, само че пътищата им се разделят, белязани от разликите посред им.

Йоанна е виновна, подредена и с явен проект за бъдещето си, а сестра ѝ Екатерина е нейната цялостна диаметралност – артистична, безредна и импулсивна. Двете имат радикално разнообразни характери, гонят разнообразни цели и живеят на разнообразни континенти. Йоанна и Екатерина са принудени от събитията да се съревновават в живота, а неотдавна и в „ Игри на волята “. И двете считат, че в рисковото предаване имат неповторимия късмет да възстановят връзките си. Това обаче би трябвало да се случи скрито, без нито един от останалите участници да заподозре за техните планове.

Още по време на номинационната борба Йоанна ще има шанса да даде храна на сестра си, които авансово е взела от Стопанството без знанието на останалите участници. Ще се оправи ли с сложната задача да обезпечи издръжка за Екатерина? Ще се бъде ли присъединяване на двете амазонки с обща орис преимущество или ще се трансформира в същинско тестване?

Преди териториалната борба племената избраха своите капитани като в водач на Ловците се трансформира Тодор, при Рибарите единомислещата поддръжка на съотборниците си получи Иван, а лидер на Жътварите в новата седмица ще бъде Вайс. Жътвари и Рибари обнадеждени и подготвени за борба, с успеха в която ще могат да си обезпечат по-добър живот в идната седмица. Целта на Ловците беше да запазят мястото си в Резиденцията.

Финалната цел в многокомпонентното тестване беше нареждането на пъзел, частите за който се намират разпръснати в сандъци по трасето. Различни хора направиха разнообразни подвизи – от гребане до понтон на кану, сглобяване на каруца, копаене в пясъка и тъкмо мятане на два пръстена по цели. Жътварите се оправиха най-добре със задачата и ще живеят в Резиденцията, Ловците отиват в Стопанството, а очакванията на Рибарите бяха разрушени, тъй като още веднъж им се постанова да оцеляват край Дивата река със грохнал дух.

Гледайте най-мащабния риалити формат у нас – „ Игри на волята “, всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР