Ентусиаст разработи електронен инструмент, с който желаещите да се запишат

...
Ентусиаст разработи електронен инструмент, с който желаещите да се запишат
Коментари Харесай

Чипирай ме: ентусиаст подари на гражданите улеснение, когато търсят час за ваксина

Ентусиаст създаде електронен инструмент, с който искащите да се запишат за имунизиране онлайн, да си спестят ровенето в формалния портал, посредством който става записването. демонстрира лист с всички обитаеми места, в които са открити имунизационни пунктове в страната, подредени по азбучен ред. Когато потребителят избере съответно обитаемо място, вижда таблица с разпределението на работното време в околните 3 седмици и незаетите часове за имунизиране, разграничени на шпации от 20 минути. Оцветените в алено варианти са към този момент резервирани. Зелените демонстрират, че часът е свободен и може да се резервира.

Тази опция отсъства в създадената от държавната компания " Информационно обслужване " система за записване.

" Понеже доста ме издразни да цъкам като анормален, с цел да диря свободна дата за имунизиране, написах един скрейпър, който провежда по градове програмата на всички места за имунизиране на една страница. Достъпен е тук Може на някого да спести малко време " написа създателят на програмата The Face в Туитър.

Понеже доста ме издразни да цъкам като анормален с цел да диря свободна дата за имунизиране написах един скрейпър, който провежда по градове програмата на всички места за имунизиране на една страница. Достъпен е тук
Може на някого да спести малко време.

- The Face (@batkoface)
Електронният указател на " Информационно обслужване ", наличен на адрес, приема онлайн поръчки от 4 март, само че при над 70 хиляди записани свободни часове в огромните градове мъчно се намират. Едно от удобствата на " Чипирай ме " е и в това, че може да ориентира хората от градове с претъпкани графици към близки обитаеми места със свободни часове.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР