Енцо Фернандес реагира гневно на фен на Ливърпул, който му

...
Енцо Фернандес реагира гневно на фен на Ливърпул, който му
Коментари Харесай

Енцо Фернандес се изправи гневно срещу фен на Ливърпул, докато му се подиграваха след финала на Карабао Къп

Енцо Фернандес реагира яростно на почитател на Ливърпул, който му се подиграваше след последната загуба на Челси във финала на Карабао Къп.

Аржентинецът Носителят на Световната купа се изкачваше по стъпалата на Уембли след провалянето на неговия тим с 1:0 с помощта на гола на Върджил ван Дайк в 118-ата минута, до момента в който почитателите на Ливърпул замерваха с пръчки играчите на Челси.

Нападателят на Челси Михайло Мудрик беше изправен в пред Фернандес и не отговори на подигравките, защото един от последователите беше чут да споделя саркастично: „ Енцо, нещастно момче. “

Фернандес реагира на коментара, като изгледа последователя, преди неговият съотборник да го насочи нагоре по стълбите. Междувременно фенът можеше да бъде чут да се смее на случая.

Поражението за Челси значи, че те към този момент са изгубили шест следващи финала за националната купа, датиращи от триумфа им за ФА Къп над Манчестър Юнайтед през май 2018 година Сините завоюваха за последно огромен трофей, когато завоюваха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР