Enter the Gungeon е indie заглавие, което набра доста популярност.

...
Enter the Gungeon е indie заглавие, което набра доста популярност.
Коментари Харесай

Ето как да си вземете Enter the Gungeon безплатно - до 20 юни

Enter the Gungeon е indie заглавие, което набра много известност. Един от по-видните представители на roguelike жанра сега. В нея би трябвало да преминавате през подземия, борейки се против рискови съперници и събирайки забавни бонуси, които да подсилят героя ви.

Като типична roguelike игра, тук гибелта значи завършек на играта – би трябвало да започнете от начало. С всеки идващ опит обаче ще трупате валута, посредством която да може да измененията разнообразни аспекти от геймплея.

Пригответе се за доста пушки, които да събирате по време на напредъка си напред. Много от самите врагове наподобяват като оръжия, боеприпаси и прочие.

Това е идната безвъзмездна игра, която се предлага от Epic Games. Ако влезете в акаунта си в Epic Games Store до 20 юни, вие ще може да вземете гратис копие на Enter the Gungeon. Може да натиснете и тук. След това от 20-ти до 27-и ще се предлага Rebel Galaxy. На всеки 7 дни до края на годината ще има нова игра.

Ако към момента нямате акаунт, ще можете да вземете играта и с новооснован подобен. Макар и Epic Games постоянно да са в центъра на доста рецензии, няма по какъв начин да си изкривим душата, че това няма да ни спре да си вземем няколко забавни заглавия гратис.
Приятна игра и бъдете нащрек за още безвъзмездни заглавия, за които ще ви споделяме в бъдеще.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР