Enneagram е система за класифициране на вашата личност. Тестът е

...
Enneagram е система за класифициране на вашата личност. Тестът е
Коментари Харесай

Какъв човек сте според теста на 9-те личности?

Enneagram е система за систематизиране на вашата персона. Тестът е необятно употребен в логиката на психиката и бизнеса, защото доста експерти го считат за потребен инструмент за личностно развиване.

Какво би трябвало да извършите?

1. Изберете една от опциите (А, В или C) от Група 1 и един от вероятните отговори (1, 2 или 3) от Група 2 – тези, които най-добре отразяват отношението и държанието ви.

2. Трябва да сте изцяло съгласни с концепцията или " философията " на определените от вас абзаци. Не се опитвайте да ги анализирате в дълбочина, доверете се на интуицията си.

3. Открийте описанието на вашата персона съгласно определените от вас абзаци. Например, в случай че сте избрали отговор В от Група 1 и абзац 3 от Група 2, би трябвало да видите какво се крие за вас в отговор В3 .

Група 1

А. Вие сте доста уверени и самостоятелни. Мислите си, че животът ще върви добре, в случай че сте готови за всичко. Поставяте си цели, от време на време вършиме взаимни отстъпки, само че в никакъв случай не сядате просто да чакате какво ще ви се случи. Вие карате нещата да се случват. Искате да постигнете нещо огромно в живота си, нещо, което ще се запомни. По-голяма част от времето си знаете тъкмо какво желаете и се борите за него. Работите настойчиво и сте непреклонен състезател.

В. Вие сте спокоен човек и сте привикнали да сте сами. Не притегляте прекалено много внимание към себе си и се пробвате да не се изтъквате пред другите. Чувствате се неловко в светлината на прожекторите. Много биха споделили, че сте идеалист, тъй като постоянно се обръщате към въображението си за помощ.

С. Вие сте решителни и доста виновни. Чувствате се извънредно, в случай че нещо ви попречва да спазите думата си или да извършите каквото се чака от вас. Искате другите да знаят, че постоянно сте отсреща, когато имат потребност и, че вършиме това, което смятате, че е добре за тях. Можете да вършиме огромни жертви за богатството на другите, без значение дали те го знаят или не. Обикновено не се грижите добре за себе си и си позволявате отмора едвам когато работата е свършена.

Източник: Peter Hermes Furian / Shutterstock

Група 2

1. Вие постоянно сте оптимисти и вярвате, че каквото и да се случи, се случва за положително. Често сте въодушевени и постоянно можете да откриете нещо занимателно, което да вършиме дружно с другите. Обичате да сте измежду хора и да помагате на другите ви прави доста щастливи. Дори, когато се чувствате зле, се пробвате да не го показвате на никого. Въпреки това, запазването на оптимизма ви значи, че от време на време игнорирате личните си проблеми.

2. Имате мощно развито вътрешно чувство за нещата към вас. Хората могат елементарно да схванат, когато нещо ви тормози. Обикновено сте резервирани, само че сте по-чувствителни в сравнение с показвате пред останалите. Искате да знаете на кого можете да разчитате – когато сте смутени за нещо желаете някой да е компактно до вас. Не обичате да ви споделят какво да вършиме и постоянно желаете сами да взимате личните си решения.

3. Обикновено сте доста разумни и се контролирате, изпитвате стеснение, когато става въпрос за усеща. Вие сте независим перфекционист и предпочитате да работите сами. Когато се занимавате с персонални проблеми, вие се пробвате да не влагате усеща в тях. Хората споделят, че сте студени, само че вие просто не желаете страстите ви да ви разсейват. Дори когато другите ви нервират по някакъв метод, вие се пробвате да дадете най-хубавото от себе си и да не показвате възприятията си.

Ще намерите отговорите на идната страница.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР