ения между двете страни, пише британският консервативен ежедневник Daily Express,

...
ения между двете страни, пише британският консервативен ежедневник Daily Express,
Коментари Харесай

Тръмп ще спасява британците след Brexit - предлага нулеви мита за Острова

ения сред двете страни, написа английският закостенял всекидневник Daily Express, представен от " Фокус ".

Дипломатът Робърт Джонсън съобщи, че американският президент, който би трябвало да посети Англия идната седмица, желае " бърза договорка " за фрапантно увеличение на трансатлантическата търговия сред двете страни, откакто Англия напусне Европейски Съюз.

" Президентът счита, че е време да стартираме ", сподели той и добави: " Небето е границата. "

Предложението, което би могло да понижи цените на американския импорт за английските консуматори и да усили основаването на работни места от двете страни на Атлантическия океан, бе приветствано като голям избор на доверие в бъдещето на Обединеното кралство отвън европейския блок.

Това изказване пристигна, когато министър-председателят се приближи до съглашение за разлъка с Европейския съюз, като завоюва поддръжката на кабинета за проектите си за Брекзит.

Робърт Джонсън сподели ентусиазма на Белия дом за ускорение на договарянията по двустранните търговски връзки в извънредно изявление с Daily Express, преди дълго чаканото първо пътешестване във Англия от страна на Доналд Тръмп, откогато стана президент.

Говорейки в новия комплекс на посолството на Съединени американски щати в южен Лондон, Джонсън удостовери, че " нулевите цени " за цялата търговия сред Англия и Съединени американски щати, биха могли да бъдат отправната точка за договаряния за подписване на договорка след Брекзит сред двете съюзнически страни.

" Мисля, че ще бъде самоуверено и за какво не стартираме с тази настройка ", сподели той и акцентира, че " Президентът (Тръмп) ще употребява цялостната си сила за бърза договорка. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР