Енергодружеството ЧЕЗ Разпределение не е собственик на шахтата, при която

...
Енергодружеството ЧЕЗ Разпределение не е собственик на шахтата, при която
Коментари Харесай

ЧЕЗ не е собственик на шахтата, при която загина младеж в София

Енергодружеството ЧЕЗ Разпределение не е притежател на шахтата, при която стана, и няма нейни кабели в нея. Това е открила инспекцията на компанията.
Мрежата ниско напрежение на сдружението минава от другата страна на булеварда, на която е станал нещастният случай.
 СГП проверява гибелта на 16-годишното момче, убито от ток в столицата СГП проверява гибелта на 16-годишното момче, убито от ток в столицата
Софийската градска прокуратура проверява гибелта на 16 - годишното момче, което беше убито от ток, протичащ през улична шахта на столич...
От ЧЕЗ оповестяват, че през 2011 година в компанията е постъпило искане за зареждане с ток на павилион, който е причислен със статут на преместваем обект. Точката на присъединение е най-близкото допустимо място от мрежата на сдружението, където се инсталира и електромерът. Според Закона за енергетиката оборудванията след електромера се построяват от клиента и са негова благосъстоятелност. Клиентът има и ангажимент да го поддържа.
, че електрическите съоръжения след точката на премерване подхождат на условията за сигурност и техническите правила, се показва още в известието.
От компанията показват съболезнования на околните на умрялото момче и показват, че ще окажат цялостно подпомагане на проверяващите органи, както и че ще дават всякаква нужна информация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР