ЕНЕРГО-ПРО Мрежи извърши рехабилитация на участъци от електроразпределителната мрежа в

...
ЕНЕРГО-ПРО Мрежи извърши рехабилитация на участъци от електроразпределителната мрежа в
Коментари Харесай

Инвестиции на стойност 130 000 лева вложи ЕНЕРГО-ПРО в област Габрово

ЕНЕРГО-ПРО Мрежи извърши рехабилитация на сектори от електроразпределителната мрежа в област Габрово. Компанията влага в монтирането на нови въздушни електропроводи и подземни кабелни линии в района, както и в ремонт и замяна на детайли от електрическите уреди. Вложените в региона средства възлизат на 130 000 лв..

Обновяването обгръща елементи от електроразпределителната мрежа в 17 обитаеми места в общините Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна. В община Севлиево сдружението подмени арматура по електропровод приблизително напрежение, захранващ с електрическа енергия селата Батошево, Шумата и Енев рът. Рехабилитирана е мрежата ниско напрежение в селата Сенник, Хирево, Длъгня и Никоевци. Монтирани са общо 17 000 метра извит изолиран проводник по въздушните линии и електрическите уреди в разнообразни обитаеми места в упоменатите общини. По-сигурно електрозахранване в резултат на направените поправки получават повече от 3000 клиенти на компанията.

През есенно-зимния интервал неподходящите метеорологични условия със снегонавявания и обледявания на електропроводите са нормални за габровския балкан. С реконструкцията на обектите от електроразпределителната мрежа се реализира по-висока резистентност на оборудванията и качествено доставяне с електрическа енергия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР