ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е в готовност да се включи в

...
ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е в готовност да се включи в
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО подпомага малкия бизнес при излизането на свободен пазар

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е в подготвеност да се включи в наложителната либерализация на всички небитови клиенти от 1 октомври.  Търговското сдружение от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна работи на територията на цялата страна. Търговските представители на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги оферират самостоятелни съвещания на представителите на дребния бизнес по отношение на процедурата по излизане на свободния пазар на електрическа енергия. Предоставят се гъвкави решения и най-подходящите условия за доставка по отношение на самостоятелните потребности на клиентите. Фирмите имат опция да упълномощят комерсиалното сдружението за оформянето на всички нужни документи по процедурата за прекосяване на свободния пазар.

 

До момента над 17 000 компании, излезли на либерализирания пазар в България, са се доверили на опита на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги. Принципи в практиката на комерсиалното сдружение са транспарантните условия, правилните взаимоотношения и надеждност в доставката на електрическа енергия. ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е най-големият снабдител по брой клиенти на либерализирания енергиен пазар в България и е част от интернационална енергийна група с над 8 000 чиновници в 5 страни. Компанията разполага и със лична онлайн платформа за продажба на електрическа енергия на www.KupiTok.bg. Компанията е лицензиран съветник по енергийна успеваемост за осъществяване на енергийни обследвания на промишлени системи и здания с богато портфолио от услуги и потвърдено работещи решения за усъвършенстване на енергийните разноски.

 

На разположение на клиентите за питане за оферта или спомагателни уточнения са операторите на телефон *6161. На интернет адрес https://energo-pro-energyservices.bg/bg/ е оповестена и подробна информация за измененията на пазара на електрическа сила.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР