Енергийният преход е справедлив за тези, които правят чудовищни пари,

...
Енергийният преход е справедлив за тези, които правят чудовищни пари,
Коментари Харесай

Манолов: Енергийният преход е справедлив само за тези, които изкарват чудовищни пари


Енергийният преход е обективен за тези, които вършат чудовищни пари, само че не е обективен за тези, които работят за него. В рамките на енергийния преход силата ще става все по-скъпа и недостъпна, а влиза и режимът на електрическата енергия, което сме го изпитали и по никакъв начин не ни харесва.

Това съобщи президентът на синдикалната организация КТ " Подкрепа " инж. Димитър Манолов на интернационална конференция на тематика: " Устойчиво икономическо възобновяване с по-добра отбрана на правата на потребителите: синдикални цели и политики ".

По думите му няма вероятност да понижават провокациите пред страната - рецесията с ковид, пандемията, с маймунската шарка. Нямаме аргументи да бъдем оптимисти, предизвести Манолов и предизвести за задълбочаващи се обществени неравенства.

Той е уверен, че хората са прекомерно дребни да си въобразят, че могат да повлияят на климата в планетата . Да си фантазираме, че можем да повлияем на климата е несериозно, само че това разбиране на някои хора основава опцията едни доста огромни пари да се движат в избрана посока и да основават проблеми на хората в Европа, посочи синдикалният водач.

По думите му България и Полша имат идентични проблеми в енергетиката изключително в силата като произвеждане от въглища.
 Радев настоя за ясна тактика за родната енергетика
Радев настоя за ясна тактика за родната енергетика

Държавният глава уточни няколко съществени провокации пред " позеленяването " ни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР