Енергийният експерт, лобист, бизнесмен и политически анализатор - Стефан Гамизов,

...
Енергийният експерт, лобист, бизнесмен и политически анализатор - Стефан Гамизов,
Коментари Харесай

Гамизов: Импийчмънт веднага на Радев! У нас има руски диверсионни групи, една от тях е взривила склада

Енергийният специалист, лобист, предприемач и политически анализатор - Стефан Гамизов, във Facebook:

След гърмежите през вчерашния ден в хранилища на Гебрев още веднъж се удостовери говореното дълго време от мен, че в България има няколко съветски диверсионно-разузнавателни групи, които работят без всевъзможен боязън от откриване и заличаване.

Тези групи най-вероятно са ситуирани по цялото Черноморие и имат проведени секрети хранилища с оръжия, взривни материали и сателитни информационни средства.

Един въпрос обаче ме интересува повече даже от това, за какво не се подхващат дейности за издирването и унищожаването на тези групи.

Знае ли за тях Румен Радев и разчита ли, че те могат да унищожават избрани хора, да вземем за пример такива като мен, в случай че властта му в действителност бъде застрашена и той бъде изправен пред възможност за премахване от Народното събрание и Конституционен съд, и това заплаши Турски Поток и Лукойл?

Играта на Румен Радев ми е ясна.

Износ на оръжие за Украйна от който печелят компании близки на него, тъй като пречи ли на този експорт от тази съюзническа самодейност, ще му завърши царуването, а през това време приказва антиукраински приказки, с цел да консолидира русоробите и най-важното, води денонощна война с всеки, който може да прогони руснаците в енергетиката и да се спре контрабандата през България на съставни елементи за военната промишленост на РуZZия, както и прането на пари от нарушение на глобите.

Ако оръжието 5 милиарда лв., то сз приказвам за 10 милиарда евро за руснаците от Турски Поток и неизвестно какъв брой милиарда контрабанда на неразрешени съставни елементи за оръжия и неизвестно какъв брой милиарда пране на пари на съветски олигарси.

Оръжието за Украйна Радев го " преглъща ”, тъй като няма избор, а и се печелят стотици милиони, само че окопава съветските приятели в България, с цел да не ги опустоши бурята и когато войната свърши РуZZия да не е напуснала България.

Окопава съветските приятели и обезпечава ня Русия милиарди за оцеляването ѝ, както и оказва помощ да се набират съставни елементи за оръжията за гнет на Путин, до момента в който България се грижи за прането на пари и закрилата на хората забъркани в тази контрабанда.

Импийчмънт незабавно на Румен Радев!!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР