Енергийната политика беше темата на първия вот на недоверие към

...
Енергийната политика беше темата на първия вот на недоверие към
Коментари Харесай

Сабрутев: Стана ясно, че вот на недоверие няма, има предизборна кампания

Енергийната политика беше тематиката на първия избор на съмнение към държавното управление на Николай Денков и Мария Габриел. Вотът не мина и държавното управление продължава с политиката си в енергийната сфера както до момента.

Според депутатът от Продължаваме промяната и член на енергийната комисия – Венко Сабрутев, още когато са станали известни претекстовете е било ясно, че избор на съмнение няма да има, а ще има предизборна акция от страна на партиите в опозицията.

" Видяхме го и по изказваниято в Народното събрание. Те търсеха естрада, където да покажат за следващ път предизборната си отпадналост, тъй като те не могат да се похвалят с действително направени неща ", сподели Сабрутев в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

По негови думи държавното управление не може да бъде упреквано за неприятна енергийна политика през последните 15-20 години, както са вписали вносителите на претекстовете.

" Тези три партии, които упрекват неприятната политика в енергетиката за последните 15-20 години в действителност имат пръст в тези 15-20 години ", уточни той.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР