Енергията на голяма част от протестиращите утре ще е насочена

...
Енергията на голяма част от протестиращите утре ще е насочена
Коментари Харесай

Протестиращи предвиждат масово да отбележат рождения ден на Пеевски пред БНБ

Енергията на огромна част от протестиращите на следващия ден ще е ориентирана към знакова дата - рождения ден на Делян Пеевски. Лидерстваната от Христо Иванов " Да България " подканя кръглата 40-та годишнина на депутата от Движение за права и свободи, медиен магнат и огромен предприемач да бъде маркирана уместно - с всеобщо посещаване пред Българска народна банка на следващия ден. 

ЕТО КАКВО Е ТОЧНОТО ОПИСАНИЕ НА ПОРЕДНАТА ИНТЕРЕСНА ИНИЦИАТИВА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ ВЛАСТТА:

Време е митингът да ескалира в рожден ден, с цел да честваме една доста кръгла годишнина – в понеделник, 27.07. Делян Пеевски става на 40!

Трудно се избира подарък на човек, който си има всичко - освен любяща майка, само че и любящи министри. Не просто бащина протекция, а и прокурорска. Не просто покрив над главата си, а цялостен хотел. Затова взехме решение да подарим на депутата това, което всеки зодия лъв желае - внимание.

Как да се включите? Като посветите протестния си афиш в понеделник на Шиши и неговия рожден ден! Пожелайте му… каквото Ви пристигна от вътрешната страна, значимото е да е от сърце! Снимайте и споделете творението си тук с #КартичкаЗаШиши. Но най-много - елате с него на митинга! Колкото повече хора се включим, толкоз по-специален ще бъде празникът на Шиши!

Ще се съберем пред Българска народна банка в 18:30, с цел да изпеем “ЧРД, Шиши ”, а по-късно ще пренесем празничното въодушевление пред Министерски съвет

П.С.: Той отхвърли да пие кафе с нас, нека се съгласи да хапнем торта Сахер.

ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ НА ТОЗИ ЛИНК
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР