Енергията на доброто е заразна, това се вижда ярко в

...
Енергията на доброто е заразна, това се вижда ярко в
Коментари Харесай

Енергията на доброто е заразна! Инициативата за почистване на басейна в Благоевград набира още доброволци, след американеца Джими, група италианци се включиха с доброволен труд„ 

Енергията на положителното е заразна, това се вижда блестящо в самодейността за разчистване на " Аква парка ", подета от американеца Джими и подкрепена от кмета на община Благоевград М. Байкушев. Очаква се през днешния ден броят на доброволците, които ще посветят съботния си следобяд за разчистване в региона на басейна, да се усили. Към Джими и благоевградчани се присъдиниха през вчерашния ден и група италианци, които живеят в Благоевград.
" Доброволците от екипа на Джими, до момента в който не престават ежедневната работа по разчистване на плажа, се срещнаха изненадващо с група италианци, живеещи в Благоевград, които са се заели да почистят ресторанта с изход на алеята. Не е имало спогодба сред тях, просто когато разбрали за доброволческата самодейност решили и те да се включат, заяви с горделивост благоевградският кмет М. Байкушев, който е заел екипа си в разискване на незабавно решение за ориста на басейна, тъй че още това лято благоевградчани да могат да го употребяват.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР