Енергичност. Прогресия. Сила. Природа. Ново начало. Това са само част

...
Енергичност. Прогресия. Сила. Природа. Ново начало. Това са само част
Коментари Харесай

Viva Magenta - цветът на 2023 г. за ново начало

Енергичност. Прогресия. Сила. Природа. Ново начало. Това са единствено част от асоциациите, които ни хрумват, когато забележим цвета на 2023!

В продължение на 22 години „ Цветът на годината “ на Института Пантон въздейства върху създаването на артикули и трендове в голям брой промишлености, в това число модата, интериорния, индустриалния и графичния дизайн. За 2023 достойнството се пада на 18-1750 Viva Magenta.

Нюансът беше въведен в цветовата гама на Pantone през 2019 и бързото му издигане частично се дължи на редица събития, случили се от този момент. Както сподели Лори Пресман, вицепрезидент на Пантон:



„ Това е нетрадиционен цвят за нетрадиционно време. И най-големият водещ фактор при оформянето на избора е опитът ни с Covid, който ни принуди да създадем промени, които непринудено или не трансформираха метода ни на живот. Това е цвят, който акцентира нашата смяна в вероятността, акцентира потребността ни да се усещаме овластени и който ни дава мощ, с цел да можем самоуверено, положително и храбро да прегърнем нов път с убеденост. “



 

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР