Ендоскопската кула на Olympus дава възможност за повече операции на

...
Ендоскопската кула на Olympus дава възможност за повече операции на
Коментари Харесай

Нова апаратура щади пациентките в гинекологията в УМБАЛ Канев

Ендоскопската кула на Olympus дава опция за повече интервенции на матка и аднекси, както и да отстраняваме формирания от маточната празнина

Отделението по акушерство и гинекология на УМБАЛ "Канев " в Русе се снабди с нова ендоскопска кула на Olympus, която е оборудвана с лапароскоп, към който има thunderbeat, с който може да се прави се по едно и също време ултразвукова резекция и коагулация на тъканите, и биполярен хистерорезектоскоп. За това похвалиха от болничното заведение в обществените мрежи.

„ За нас най- значимо е гинекологичното здраве на дамите, тъй като те са бъдещите и сегашни майки. С тази нова и извънредно прецизна инсталация на Olympus ще можем да работим по-сигурно и по-щадящо за нашите пациентки. Ще имаме опция да правим повече интервенции на матка и аднекси, както и да отстраняваме формирания от маточната празнина /полипи и миоми/. Нашите пациенти заслужават модерно лекуване с качествена инсталация и ние към този момент имаме такава, за което аз и екипът на отделението благодарим на управлението на болничното заведение за гласуваното доверие. “, сподели доктор Луиза Тончева, шеф на Отделение Акушерство и гинекология.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР