Енджи Касабие - красивата диетоложка, която стана една от звездите

...
Енджи Касабие - красивата диетоложка, която стана една от звездите
Коментари Харесай

Съпругът на Енджи Касабие: Преживяхме най-страшната драма в живота си

Енджи Касабие - красивата диетоложка, която стана една от звездите на ВИП брат, крие дълбока персонална болежка. Пред Ива Софиянска брачният партньор на Енджи - Рабах ел Зейн разкри най-страшната драма, която са претърпели дружно.

Ливанецът показа, че Енджи била бременна в шестия месец с две момиченца близначки, само че... изгубила рожбите си. "Преминахме през едно ужасно тестване. Но го преодоляхме и сме подготвени за нов живот ", показа младият мъж.

Той описа по какъв начин са се срещнали с Енджи. За пръв път я видял, когато отишли на кино със свои общи другари. Тя му харесала доста, само че не посмял да направи първата стъпка. При втората им среща той към този момент се осмелил и поканил Енджи на... чай. "Да, тъкмо по този начин - не на пиво, а на чай. Това може би я впечатли. Защото беше друг метод на ухажване ", описа Рабах.

Красавецът, който е притежател на купата Мистър Ливан 2014, описа повече и за живота си преди да срещне Енджи. "Аз и брат ми сме възпитавани в извънредно свободомислещ и актуален дух. Майка ми беше учителка, татко ми - китарист. Брат ми наследи неговия гений, аз поех по различен път ".

Рабах ел Зейн печели конкурс за тв водещи в телевизия Ал Джазира. Работата му харесва, само че е безапелационен, че напълно не е оня паралия, за който го показват медиите, написа ПИК. "Нито съм безпаричен, нито съм богат, нещо приблизително ", непретенциозно споделя той.

Красавецът споделя, че е следил деликатно изявите на брачната половинка си във ВИП брат и твърди, че тя е била 100% себе си в провокативния риалити формат.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР